Indlæser

Nummerskilt - med blomster

Tilføj til ønskeliste


Håndlavet nummerskilt i glas med tegnet motiv: blomster.
B: 18 cm H: 18 cm incl. rustfri stålplade.

OBS! p.t. leveringstid 3-4 ugerProduktet er en bestillingsvare og fremstilles hurtigst muligt.

Pris:   DKK 495,00Vi fremstiller dette personlige nummerskilt i glas på bestilling. Vi har p.t. 2 standardmotiver i nummerskilte, men udfører også specialbestillinger (mod et mindre tillæg). Alle nummerskiltene i glas kan monteres på alle overflader, med eller uden stålplade. Nummerskiltet kan monteres udendørs, tåler al slags vejr. Leveringstid er normalt ca. 1-2 uger. Kortere frist kan under visse omstændigheder aftales. Til vores motiver kan der frit vælges mellem flere bundfarver og sort eller hvid skriftfarve. Skiltet er som standard monteret på en rustfri stålplade - lige til at skrue op. Den rustfri stålplade måler 18 x 18 cm. Kan leveres uden stålplade til oplimning. Ved bestilling anføres valg af bundfarve og skriftfarve samt ønsket motiv.

Skiltets ønskede tekst (husnummer) anføres i feltet: Tekst på skiltet.

VIGTIGT: Husk at kontrollere korrektheden af samtlige anførte oplysninger i ordregodkendelsen inden bestilling.
Fejl i de af kunden anførte oplysninger kan Lilli's Glasdesign ikke gøres ansvarlig for. Skal der af den årsag laves et nyt skilt, skal det ske ved at kunden afgiver en ny ordre.

Da alle vores produkter er håndlavede, er de i princippet alle et stykke unik glaskunst. Derfor kan de variere lidt i farve og form i forhold til det afbildede produkt. Billedet er således kun vejledende, medmindre det på produktet er angivet, at det afbildede produkt er det eksemplar, der kan købes.

GRATIS LEVERING VED KØB 500 KR.

GRATIS GAVEINDPAKNING

INGEN GEBYRER

HURTIG OG SIKKER LEVERING

FRAGT FRA 30 KR.

Ønskelister
Relaterede produkter

Navneskilt - med blomster

DKK 395,00

Mere

Nummerskilt - med træ

DKK 550,00

Mere